Advertisement

30 Günde Evde Karın Kası Yapma Programı (Ekipmansız)

Ekipman Olmadan Evde Karın Kası Geliştirme

Ekipman Olmadan Evde Karın Kası Geliştirme
Karın kası yapma belki de vücut geliştirme sporunda en çok geliştirilmesi istenen kas grubudur. Evde karın kası çalıştırarak düzgün bir forma sokabilirsiniz. Karın kaslarını geliştirmek için spor salonuna gitmeden ve ekipmanlarınız olmadan yapabilirsiniz. Fakat burada dikkat edilmesi gereken aşağıda verilen programa tamamen uyulması ve iyi bir beslenme düzeni oluşturmanızdır. Bildiğiniz üzere karın kasları mutfakta yapılır!
Fiziksel görüntünün en ilgi çekici bölümünü karın kasları oluşturmaktadır. Eğer bu kas grubunu yeteri kadar belirginleştirirseniz aynada görüntünüzü daha çok beğeneceksiniz. İlk başlarda zorlanabilirsiniz fakat yılmadan sürekli olarak çalışırsanız ileri ki zamanda neler yapabileceğiniz sizi bile şaşırtacaktır. Sorularınızı aşağıda bulunan yorum bölümünden sorabilirsiniz.
Bu basit evde karın kası geliştirme programı kesinlikle hiçbir ekipman gerek olmadan yapılmaktadır. Sadece her üç günde bir defa 20 dakika zamanınızı ayırarak karın kaslarınızı patlatabilirsiniz !

Evde Karın Kası Geliştirme Programı

Bu antrenman programındaki hareketler karın bölgesinin orta kısmı için oluşturulmuştur. Antrenmanı haftada 3 gün olarak yapmanızı öneririz. Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri idealdir.
1.Gün
EgzersizSetTekrar
Floor Crunch**320
Horizontal Leg Raise (Yatarak Bacak Kaldırma)315-20
Plank3Maksimum Süre
Notlar
Floor Crunch Egzersizinin Yapılışı**

2.Gün
EgzersizSetTekrar
Floor Reach315
Abdominal Air Bike**315-20
Side Hover345 saniye
Notlar
Side hover hareketini yaparken 45 saniye boyunca sabit bir şekilde durmaya çalışın.Abdominal Air Bike Yapılışı**

3.Gün
EgzersizSetTekrar
Floor Crunch320
Floor Reach315
Gelişmiş Plank**13 Dakika
Notlar
Gelişmiş Plan Egzersizinin Yapılışı**1 dakika boyunca düzgün bir biçimde durun.30 saniye boyunca sağ bacağı düz bir şekilde uzatın.
30 saniye boyunca sol bacağı düz bir şekilde uzatın.
30 saniye boyunca sağ kolu düz bir şekilde uzatın.
30 saniye boyunca sol kolu düz bir şekilde uzatın.